• Hos Eleiko arbetar vi för att göra människor starkare så de kan prestera bättre - i sin sport och i livet. I över 60 år har Eleiko varit världsledande inom internationell tyngdlyftning, styrkelyft och gym och fitness. Eleiko är certifierad av IWF, IPF och Para Powerlifting. Våra produkter har levererats till mer än 180 länder och ses ofta på världens stora mästerskap och i de mest respekterade träningsanläggningarna. Mer än 1000 världsrekord har satts med en Eleiko stång. Med kvalitet, innovation och sin kundservice är Eleiko den ledande leverantören av utrustning och utbildning inom styrka.

  ELEIKO SPORT
 • Vi erbjuder Sveriges smartaste Wesbshopslösning där du snabbt och enkelt sonderar produkter på kategori, pris, färg och storlekar (kläder). Systemet erbjuder dessutom ett bibliotek med dina logotyper som systemet automatiskt applicerar på samtliga produkter i databasen. Med vår helt unika lösning designar du om produkten om du så önskar och godkänner bild/korrektur innan du checkar ut. Smart – Snabbt – Säkert och mycket tidsbesparande.

  REKLAMTRION
 • Twiik är Sveriges första Digitala Gym för Gym och livsstilscenter. Vi erbjuder ett smart system för Er att skapa ett digitalt gym och hänga med i digitaliseringen utan att behöva investera flera miljoner i egen teknikplattform. Genom Twiik.wellness kan Ni enkelt skapa tjänster som wellness online, digitala kurser/bootcamps, tävlingar, PT-Onlinetjänster och lägga upp och sälja på en marknadsplats på web, google play och App Store. Ni designar ert eget innehåll och marknadsför det på sociala medier.

  TWIIK WELLNESS
 • Din pålitlige partner inom service av din utrustning OTR har marknadsledande kompetens inom service, eftermarknad och reparationer av träningsutrustning. En märkesoberoende serviceleverantör som alltid finns där då olyckan varit framme. Vi vet att det bland det viktigaste för en träningsanläggning är att utrustningen inte står still med en lapp ”Ur funktion”. Det ger ett dåligt intryck och skapar stor irritation på anläggningen. Det skall vara enkelt att vara kund hos OTR Sweden. Du når OTR Sweden via telefon, mail och/eller bolagets webbaserade serviceanmälan. Du får snabb återkoppling med tider då OTR Swedens tekniker kontaktar dig oavsett om det är ett stort eller mindre uppdraget. Vi kan dessutom erbjuda förmånliga serviceavtal.

  OTR Sweden
 • En god investering InBody 270 gör direkta och precisa kroppsmätningar utan konstiga uppskattningar. Med precisa resultat och tydliga och lättförståeliga resultatark ger Du dina kunder svart på vitt. Dina tränare kan utvärdera och vägleda kunden mot bättre resultat. Som gymägare eller PT får du garanterat en produkt som med liten investering snabbt kommer att löna sig.

  INBODY SWEDEN
 • Benchmark Group är ett koncept och konsultföretag som erbjuder unika produkter och affärsmodeller till gym och träningsbranschen. Benchmark Group arbetar nära sina samarbetspartners genom att hjälpa till med strategier, marknadsplaner, kampanjer, sälj och få lönsamhet i verksamheterna.

  BENCHMARK GROUP
 • Tylö AB i Halmstad är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, dusch och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krävs för en fortsatt stabil tillväxt. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje.

  TYLÖ
 • GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym.

  GYMBUSINESS.NU
 • Konditionsidrotts kärnverksamhet består av två delar, utbildningsdelen som är den ledande samt deras fysiocenter i Stockholm. Konditionsidrott bedriver kurser och yrkesutbildningar inom ett flera områden med fokus på uthållighet och kondition. De levererar bland annat Sveriges enda PT-utbildning med fokus på uthållighetsprestation på Bosön/riksidrottsförbundets anläggning, Stockholm.

  KONDITIONSIDROTT
 • Peter från sajts.se arbetar med digital marknadsföring och leadsgenerering via plattformar som Facebook, Instagram och Google AdWords.

  PETER GREGORICS & SAJTS.SE
 • Webbyrån i Karlstad som producerat bland annat denna sajt och Hälsostudion. Vi arbetar över hela landet med små- och stora sajter och e-handel. Alltid mobilanpassat. Är du i gymbranschen och vill snygga till din sajt, hör av dig till oss!

  RMIT INTERACTIVE AB