TRÄNA I BÅSTAD

Vi erbjuder utbildningar, inspirationsdagar och träningsresor för gymägare, personliga tränare, löparcoacher, instruktörer och vanliga motionärer. 

Våra Arenor 

BÅSTAD
På Hälsostudion i Båstad, har vi vår BASE CAMP. Hälsostudion är ett Eleiko Certified Training Facility med redskap och utrustning i världsklass, inspirerande träningslokaler och med en konstgräsarena utomhus för maximal variation av träning. I Båstad använder vi även dess härliga omgivningar med strand och Hallandsåsen för träning och aktiviteter. 

 

HALMSTAD

På nybyggda fantastiska Eleiko Campus i Halmstad kan vi husera med events som passar in där. Utrymmen med hörsal, träningslokaler och restaurang mm är det bästa man kan finna. 


PARTNERS 

Vi samarbetar med duktiga tränare och utbildare som Carl Norell, Robert Kronberg, Mikael ”Mykey” Angress, Jalle Upphoff, Peter Gregorics m.fl.

UTBUD
Vi fokuserar på utbildningar, kurser och träningsevent över 1 - 2 dagar. Vi vill vara breda med och innehållet spänner över alla former av träning på gym, löpning, Toughest, OCR, Crossfit, rörelseglädje, men vi kör även kurser inom management på gym mm. 

 

Träningsresa på hemmaplan

För gym och föreningar kan vi tillsammans utforma en inspirationsdag för era medlemmar, ni kan ha med egna tränare och spetsa dagen med någon ur vårt team av tränare. 

  

Mer om Båstad
I alla tider har Båstad och Bjärehalvön lockat människor för sport, rekreation och återhämtning, med havet, naturen och kontinental känsla är det enkelt att trivas här.

 

Nära och bekvämt
Logistiken klarar Du enkelt oavsett transportmedel:
Med bil, från Göteborg tar det 75 minuter, Jönköping 120, Växjö 100, Ystad 90. 

Med tåg finns Båstad Nya station 2 km från Hälsostudion, anslutningsbuss stannar utan för Hälsostudion. 

Med flyg från Stockholm till Ängelholm/Helsingborg flygstation är de 15 minuter till Hälsostudion och från Halmstad Flygstation 30 minuter. 

 

Välkomna! 

Thommy Henningsson

VO2 Sportskompaniet & Hälsostudion i Båstad
thommy@vo2.se